Kommer fra en almindelig familie.

Jeg kommer fra en helt almindelig familie, hvor min søster og jeg gik til ridning en gang i ugen. Der var ikke nogle hesteinteresseret udover 2 af mine kusiner, men ellers ikke.

Jeg starte sammen med min søster, på ponyrideklubben i Haderslev. Det gik rigtig godt, indtil jeg faldt af. Jeg holdt en pause på ca 1 år, hvor i mellem tiden min søster var begyndt på en anden rideskole (Rideskolen Christiansfeld rideklub/møllen). Efter min pause begyndte jeg lige så stille igen. Jeg blev så glad, for at gå til ridning at jeg, hvert år til jul skrev en hest på ønskelisten. Det endte med, at jeg selv sparede op til min første pony. Hun stod ude på paradisegården i haderslev, 5 min væk fra mine forældre. Der mødte jeg min gode veninde Camilla, som jeg stadig er rigtig gode veninder med. Jeg købte min pony i sommeren 2012 og i vinteren flyttede vi ud på rideskolen i Hammelev. I maj 2013 der købte jeg så min første hest og solgte min pony. Jeg købte min hest for mine konfirmationspenge.

Alle de heste jeg har haft igennem tiden, har jeg selv betalt. Jeg sparede op af mine lommepenge, også arbejdede jeg så snart jeg blev 13. Jeg startede med at gå med aviser, men jeg skiftede til gulvvasker hos Rema 1000 i haderslev rimelig hurtigt. Da jeg fandt ud af, at man ikke får så meget af at gå med aviser.

Mine forældre har altid betalt for min opstaldning, da jeg ikke selv havde råd. Jeg begyndte at betale det hele selv, da jeg begyndte i lære.

Kram Louise