Lidt om mig

6. april 2019 0 Af louisepetri@live.dk

La Mistar

Hej!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Louise Petri Petersen og jeg er 21 år gammel. Min passion ligger inde for dressursporten, hvor jeg håber at komme langt. Jeg har mine heste stående på hestesportcenteret Hammelev, hvor jeg deler min passion med min mor Gitte. Min træner hedder Mikael Ketelsen. I dag ejer jeg en Dansk Varmblod ved nav La Mistar og en Haflinger ved navn Olivia.

Min mor og jeg deler disse fantastiske dyr som passion og hvert år har vi til tradition at tage til Hingstekåring i Herning. For at se en masse ridning, men også for at hygge og shoppe lidt. Og for at være en del af den fantastiske atmosfærer der er, blandt hestefolk.

Min historie 

Jeg har redet siden jeg var i 5-6 års alderen. Hvor jeg startede med, at gå til ridning på en rideskole i Haderslev der hedder Ponyrideklubben Haderselv. Men som rideskoleelev har jeg brugt mest tid ude i Christiansfeld på møllen.

Omkring i 2012 fik købte jeg så min første pony. Jeg kan huske, at jeg tog et avisjob for at tjene pengene til den her pony. Jeg købte så en sød Haflinger hoppe, som hed Hella. Det kostede blod, sved og tårer det ene år. Heldigvis havde jeg min daværende træner Susanne til, at hjælpe mig. I 2013 begyndte jeg at blive lidt for stor til hende, så jeg fik skrevet hest på konfirmationsønskelisten og penge. Jeg ende så med, at få penge så jeg kunne købe den hest jeg gik og drømte om. Nemlig Landlyst Corleone, som er en Dansk Varmblod . Han var en 4 års unghest, som jeg havde forelsket mig i hos en lokal avler Karina Prinds. I starten var det mening, at jeg skulle beholde begge, men det havde jeg hverken tid til eller råd. Så lille søde Hella blev sat tilsalg.

I sommeren 2016 valgte jeg, at sælge Corleone. Jeg følte at nu, hvor jeg skulle starte på uddannelse og skulle være på SU at jeg hverken havde tiden eller råd til, at have ham mere. Så han blev solgt til en sød pige i Norge. Hvor han den dag i dag stadig er og har det godt.

Men jeg kunne ikke holde mig fra hestene, så min mor og jeg valgte at købe en dele hest. Det faldt så på haflingerhoppen Manuela. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ville ikke dele. Så februar 2017 der får jeg så købt mig en Haflinger ved navn Olivia som er 4 år. Men det går fint med at have begge hafferne. Men efter min mor for konstateret noget gigt i hænderne, vælger vi at sælge manuela i starten af 2018. Men vi solgte hende også fordi jeg ville have en dansk varmbold igen. Så i foråret 2018 der køber jeg så min nuværende hoppe La Mistar, som en projekthest og min mor tager over Olivia som sin egen.

sidste år meldte jeg mig ind i Cathrine Dufours club. Det har givet mig en masse input, af hvordan jeg kan forbedre mig selv, men også mine vaner.

Mine mål er

Jeg kunne godt tænkte mig, at komme op på MA og PSG på La Mistar. Kunne godt tænkte mig, at komme med til stævner som bl.a. Blue hors dressurfestival og equitour DM.